Sweden
Switch to:

Vad behöver du?

Vi löser konstruktioner, detaljer och allt där emellan. Går det att göra genom att bocka och svetsa rör, så kan vi antagligen göra det. Och vill göra det. Har du en ritning så börjar vi där, har du en tanke så börjar vi med den. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan göra rent praktiskt – från detalj till avancerad konstruktion, och från idé till färdig lösning.

Rörbockning

Hur och vad vi gör, beror på vad du behöver. Vi löser alla typer av konstruktioner inom rörbockning, och vi börjar där det behövs. I paletten av vad vi brukar leverera finns allt mellan emballage av stålrör och avancerade rörkonstruktioner i koppar där vi även utför robotsvetsning.

Vi bockar profiler och rör i dimensioner mellan 10 och 52 millimeter, och bockar med CNC-styrda maskiner med radie-växling – alla moment görs alltså i en arbetscykel, vilket gör processen snabbare, enklare och mer kostnadseffektiv. Vi utför också tryckbockning med variabel, eller flera, radier och ombesörjer även ytbehandling om det behövs.

Vi kompletterar ständigt vår erfarenhet med nya kunskaper samtidigt som vi förnyar vår maskinpark – på så sätt behöver vi nästan aldrig säga nej, utan bara fråga när och hur. Vi berättar och visar gärna mer, så hör gärna av dig.

Legoproduktion

Med en modern maskinpark och lång erfarenhet är vi en lönsam legoproducent. Vi har medel och kunskaper att producera det du behöver, på ett kostnadseffektivt sätt och när du behöver det. Oavsett om du har en färdig ritning eller bara en idé, så tar vi projektet vidare.

Vi skapar ritningar i SolidWorks, och med rutin på det vi gör hittar vi ofta genvägar och förbättringar som gör tillverkningen både billigare, snabbare och mer kvalitativ. Efter produktion ombesörjer vi gärna ytbehandling om det behövs. Vi har nära samarbeten med företag som utför till exempel el- och varmförzinkning, kromning och pulverlackering.

Vi samarbetar med aktörer inom en mängd branscher och det vi gör finns i en alla möjliga konstruktioner – allt från kemikalietransportsystem, via handikapphjälpmedel till fordonsindustrin. Vad behöver du? Hör av dig, så pratar vi om hur man bäst tillverkar det.

Svetsning

Du får exakta och kvalitativa fogar, varje gång – och hur många gånger som helst. Vår maskinpark möjliggör robotsvetsning av konstruktioner med en vikt upp till 600 kg och med en storlek på upp till 3 meter och har vändbord för högsta möjliga effektivitet.

Vi svetsar med CMT (Cold Metal Transfer), som ger dig en bättre fog, mindre efterbearbetning och därmed en snabbare och effektivare produktionsfas. Om det behövs svetsar vi även med traditionell MIG/MAG, och även manuellt, och givetvis ombesörjer vi även ytbehandling om det behövs.

Med robotsvetsning kan vi erbjuda dig hög effektivitet i enkla arbeten, och precision i svåra. Vi kan göra det mesta, och vi kan göra det mesta enklare. Vi berättar gärna mer om vad vi gör, och vad vi kan göra för dig – så hör gärna av dig.

Konstruktion

Innan vi börjar behöver vi veta vad vi ska göra – och tillsammans kan vi ta reda på det. När det gäller konstruktion, så kan vi göra det mesta. Berätta vad du behöver så tar vi fram en konstruktion som fungerar och följer budget. Vi skapar underlag och ritningar, och löser hela rörkonstruktioner inklusive bockning och svetsning.

Givetvis ombesörjer vi även ytbehandling, och då i samarbete med beprövade och duktiga leverantörer för bland annat varm- och elförzinkning, kromning eller pulverlackering. Har du bara en idé som går att bygga med rör, så kan du komma till oss – så kan vi tillsammans göra den till verklighet. Undrar du var gränsen går? Hör av dig, så ser vi efter.